Bezwaar tegen onterechte beschikking Kinderopvangtoeslag 2014 (aankondiging)


In onze post van gister berichtte we over de foutief toegestuurde beschikking van de Kinderopvangtoeslag in 2014, die veel ouders de afgelopen dagen hebben ontvangen.

Het bericht sijpelt door in steeds meer Media. Bij TV west bijvoorbeeld, en daarna overgetypt door o.a. AD en Tubantia. Ook SP-Tweede Kamerlid Tjitske Siderius heeft het bericht opgepakt en gaat dinsdag het kabinet hierover aan de tand voelen.

We zijn momenteel bezig met een bezwaarschrift, mede ook omdat één van de ouders van de redactie van deze site ook een onterechte aanslag heeft gekregen. Vandaag hebben we veel uitzoekwerk gedaan en we hopen op korte termijn de trouwe bezoekers van deze site en de andere gedupeerde te ondersteunen met een eventueel bezwaar. We gaan op zeer korte termijn in gesprek met o.a. een accountant.

Met de informatie die we nu hebben, lijkt het als of iedereen die zo een aanslag heeft gekregen een bezwaarschrift moet opstellen.

Belangen organisatie Boink gaat maandag met de Belastingdienst om de tafel om een instructie op te stellen. Waarschijnlijk heeft de Belastingdienst ook geen zin in duizenden bezwaarschriften.

Bezwaar kinderopvangtoeslag beschikking 2014

In bezwaar gaan bij bijvoorbeeld de Belastingdienst is een handeling die voor veel ouders geen dagelijkse bezigheid is. Veel mensen weten ook niet dat de Belastingdienst een kostenvergoeding biedt als het bezwaar aan bepaalde voorwaarde voldoet. Als je dus een Boekhoudkundige of een Belastingadviseur inschakelt kan je deze kosten meenemen in het bezwaarschrift.

We houden jullie op de hoogte! Vragen opmerkingen of reacties info@kinderopvangtoeslag.com

Leave a comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *